Bericht

NIEUWE NAAM FAMILIEKAPPER

door | feb 14, 2021

Een aantal jaren heb ik met veel plezier geknipt bij kinderdagverblijf en BSO van MAM’s kinderopvang. De naamkeuze “Kinderkapper de Kerseboom” was toen makkelijk gemaakt. Meerdere malen hoorde ik iemand zeggen, wat jammer, ik had (als volwassene) ook wel door jou geknipt willen worden.

De vorige naam schiep verwarring

Het was onduidelijk dat ik naast kinderkapper ook dames en herenkapper ben. De website naam ‘Familiekapper.nl’ had ik al in mijn bezit. En daarom was het geen moeilijke beslissing om de naam ‘Kinderkapper’ om te zetten naar ‘Familiekapper’.

  • De website heet nu “familiekapper.nl”.
  • Ik benoem mijn knip activiteiten “Familiekapper de Kerseboom”.

Eens en voor altijd is er nu duidelijkheid.

Thuiskapper

Omdat thuiswerken, online thuis winkelen en tegenwoordig de maaltijden worden bezorgd door thuisbezorgd is ook de thuiskapper eigenlijk niet meer weg te denken in dit nieuwe normaal. Gemak dient de mens!

Familiekapper aan huis geknipt voor het héle gezin!