Reviews

Wij zijn heel tevreden met Familiekapper de Kerseboom bij ons thuis. Lisette is een professionele en ook lieve kapster, ze knipt ons hele gezin. Lisette is heel geduldig met onze kinderen van 2 en 4 jaar. Ook wijzelf zijn altijd heel tevreden!

Familie Beijeman

12 Juli 2022

Ik en mijn zoontje van 10 maanden (met een zeer gevoelige hoofdhuid) hadden een knipbeurt nodig. Ik ging op zoek naar een kapster die goed met (jonge) kinderen kan omgaan en thuis kon knippen in de buurt van Apeldoorn. Ik kwam zo uit bij Familiekapper Lisette. Het was een hele leuke ervaring, uiteindelijk vond ik het spannender als mijn zoontje. Hij werd ontzettend goed op zn gemak gesteld en ze neemt echt de tijd!

We hadden goed contact en ik kon makkelijk mijn afspraak verzetten als mijn zoontje ziek was of last van zn gevoelige hoofdhuid had.

Maar het belangrijkste we hebben beide een ontzettend mooi kapsel gekregen en het was een hele fijne en speciale ervaring, dat mijn zoontje voor het eerst geknipt werd! Voor ons komt er zeker een tweede keer!

Iris Janssens

April 2022

We zijn op vakantie in de buurt van Ugchelen en met een kind wat niet zo goed stil kan zitten, op zoek gegaan naar iemand die bij ons op het vakantiepark kon komen knippen. Dit was geen probleem voor Lisette. Zij kwam naar onze plek en nam de tijd om iedereen te knippen. We gaan zeker vaker een afspraak maken.

Leoni Klijn - Bodewus

Juli 2021

Ontzettend leuk met kinderen, creatief. En mijn koppie is ook mooi bijgewerkt!

Olaf E

Juli 2021

Hele aardige mevrouw ik wist niet echt wat ik wou maar zij heeft het perfect geknipt.

Fiep Schoevaars

Maart 2021

Vijf sterren!

Wiesje Schoevaars

2019

Wilt u ook een review schrijven?