Bericht

DE DAG VAN DE WAARHEID

door | feb 14, 2021

Welke mensen zijn al voorzien van een strak voorjaarskapsel? En hadden er opeens een “huisgenoot” met geweldige knipvaardigheden? Er lopen stoere mensen rond met een strak gesneden voorjaarscoupe, terwijl het in de lockdown strafbaar is voor kappers om te knippen.

 Waar ik trots op ben zijn die trouwe klanten die netjes wachten tot hun favoriete kapper weer legaal mag knippen. Na die véél te lang durende lockdown. Helaas konden de trouwe klanten die zich wél aan de corona regels houden hun wilde corona haardos de zonnige zondag 21 Februari niet verschuilen onder een wintermuts. Als jullie het mij vragen mogen jullie trots zijn dat jullie zo trouw zijn aan jullie kapper! En ik ben jullie daar dankbaar voor.

Gaat het 2 maart worden?

Het is bijna zeker dat jullie vanaf twee maart aanstaande geknipt mogen worden en er dan op zijn paasbest uit mogen zien. Je hoeft niet als een Calimero aan het paasontbijt aan te treden. De eerste week van Maart is al bijna volgeboekt. Wees er snel bij als je niet te lang wilt wachten.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie weer te mogen knippen.