Bericht

EEN GEZOND 2024 TOEGEWENST

door | jan 8, 2024

Welkom in het nieuwe jaar, vol frisse kansen en goede voornemens! Allereerst wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2024 toe. Met het nieuwe jaar komen ook enkele veranderingen, waaronder een kleine aanpassing in mijn prijzen. Ik heb er alles aan gedaan om deze verhoging zo beperkt mogelijk te houden en ben trots te kunnen zeggen dat mijn tarieven nog steeds aanzienlijk lager liggen dan die van reguliere kapsalons. Bovendien, voor een knipbeurt door mij, hoeft u uw eigen huis niet eens te verlaten!

Voor degenen die al een afspraak hebben staan: geen zorgen, voor u gelden nog steeds de oude tarieven. Vanaf vandaag, 8 januari 2024, zullen voor nieuwe afspraken de aangepaste prijzen in werking treden. Neem gerust een kijkje op de prijzenpagina voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om ook in dit nieuwe jaar een bijdrage te leveren aan uw welzijn en uiterlijk. Samen maken we er een fantastisch jaar van!

Lisette Kerseboom