Bericht

TERUGBLIK OP 2023: EEN JAAR VAN GROEI EN WARME MOMENTEN

door | dec 22, 2023

Lieve klanten,

Nu het jaar ten einde loopt, kijk ik terug op een prachtig 2023 vol met waardevolle herinneringen en nieuwe ervaringen. Dit jaar was voor mij als kapster bijzonder omdat ik meer klanten heb mogen verwelkomen dan ooit tevoren. Het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben, vervult mij met dankbaarheid en vreugde.

Een van de hoogtepunten van dit jaar was de kans om veel nieuwe gezinnen te leren kennen. Het was hartverwarmend om jullie haren te mogen knippen en zo deel uit te maken van jullie leven. Ik ben trots dat velen van jullie mij opnieuw hebben gevraagd, een teken dat mijn werk gewaardeerd wordt. Het was ook een genoegen om via jullie aanbevelingen bij de buren terecht te komen – dit gemeenschapsgevoel is iets wat ik erg waardeer.

Het vlechten is een andere mooie ervaring geweest die ik vaak mocht doen. Het creatieve proces en het plezier dat ik hieraan beleef, zijn iets waar ik elke dag naar uitkijk.

Nu de feestdagen naderen, wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal fijne dagen toe te wensen. Moge jullie kerst warm en liefdevol zijn en de jaarwisseling veilig en vreugdevol. Ik kijk ernaar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te zien en samen weer mooie momenten en kapsels te creëren.

Bedankt voor jullie vertrouwen, jullie glimlachen, en voor de mooie momenten die we samen hebben gedeeld. Ik wens iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar toe.

Met warme groeten,

Lisette Kerseboom