Bericht

DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR: BOEK OP TIJD!

door | mei 24, 2024

Hallo allemaal,

Wat een geweldige tijd is het om kapper te zijn! Ik heb de afgelopen tijd nieuwe klanten mogen verwelkomen, en ik ben ontzettend blij met iedereen die mijn mobiele kappersdienst heeft ontdekt. Jullie vertrouwen en enthousiasme betekenen veel voor mij.

Met de zomer voor de deur, weet ik dat velen van jullie vakantieplannen maken. Andere jaren heb ik geleerd dat een aantal mensen op het laatste moment hun knipbeurt boeken. Hoewel ik begrijp dat het leven druk kan zijn, zou ik adviseren om op tijd te boeken voor jullie vakantie knipbeurt. Dit helpt niet alleen om mijn planning soepel te laten verlopen, maar zorgt er ook voor dat jullie gegarandeerd een afspraak hebben wanneer het jullie uitkomt.

Wil je die perfecte zomerse coupe voordat je op vakantie gaat of voordat de zomerdrukte begint? Plan je afspraak dan alvast in. Zo kunnen we samen zorgen dat je er op je best uitziet tijdens alle zomerse activiteiten.

Een warm welkom aan mijn nieuwe klanten en dank aan mijn trouwe klanten voor jullie voortdurende steun. Ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort weer te zien voor een knipbeurt met een persoonlijke touch.

Tot snel!

Lisette

 

 

 

 

 

 

De afbeelding is een digitale illustratie