Bericht

CURSUS VLECHTEN ALS KADO VOOR VADER – HOE LEUK IS DAT!

door | jun 11, 2024

Hallo allemaal,

Heb je een vader in huis die altijd al heeft willen leren hoe hij het prachtige lange haar van zijn kind kan vlechten? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte oplossing: een cursus vlechten speciaal voor vaders. Dit unieke cadeau is ideaal voor Vaderdag of een verjaardag en belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor zowel vader als kind.

Wat kun je verwachten?

Onze vlechtcursus duurt ongeveer twee uur en wordt gegeven in een gezellige, kleine fotostudio in Ugchelen onder het genot van een hapje en een drankje. De cursus begint met het oefenen van de basisbeginselen van het vlechten op een ‘oefenhoofd’. Zo kan papa eerst de kneepjes van het vak leren zonder druk. Vervolgens mag hij zijn nieuwe vaardigheden toepassen op het prachtige haar van zijn eigen kind(eren). Aanwezige kinderen kunnen ondertussen eventueel Disney+ kijken.

Fotoshoot na de cursus

Na de cursus wordt de dag extra speciaal met een professionele fotoshoot. Een ervaren fotograaf legt de mooie vlechten en de blije gezichten van vader(s) en kind(eren) vast. Deze hoge kwaliteit digitale foto’s worden één of twee dagen na afloopt door de fotograaf verstrekt, zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere ervaring.

De fotoshoot is bedoeld ter ondersteuning van de cursus vlechten en is daarom niet geschikt voor het maken van een familieportret.

Een prachtig cadeau om te geven

Bij de boeking van de cursus ontvang je van ons een mooie kado kaart dat je kunt gebruiken om het cadeau te overhandigen. Dit maakt het cadeau geven nog leuker en persoonlijker.

Prijzen en opties

Wil je de cursus exclusief voor jouw vader boeken? Dan zijn de kosten €200,-. Wil je het plezier delen met een andere vader en diens kind(eren)? Boek dan samen en betaal slechts €159,- per vader. Zo kunnen de kinderen van twee gezinnen samen genieten van deze unieke ervaring en worden ze samen gefotografeerd.

Boeken en contact

Wacht niet langer en boek deze unieke cursus als het perfecte cadeau voor de speciale vader in jouw leven. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een prachtige dag te beleven!

Een creatieve groet van Lisette