Bericht

KAPSALON THEATER GAAT NIET DOOR

door | jan 19, 2022

O wat jammer dat het initiatief van Diederik Ebbinge ‘Kapsalon Theater’ zo flauw om zeep is geholpen door onze burgermeester Ton Heerts. De cultuur sector verkeerd in een crisis en ook de kapsters zijn benadeeld doordat zij wel een verbod kregen om te knippen, maar tegelijkertijd amper tot niet zijn gecompenseerd (ik heb helemaal geen compensatie). 

In no-time zou het hele land deelnemen aan de ludieke actie dat theaters voor één dag zouden worden omgetoverd tot kapsalon. Échte kappers en barbiers kregen de kans om op het podium van het theater mensen te mogen knippen terwijl een cabaretier en muziekanten aan het optreden zijn. Fijn dat de artiesten een keer een klein betaald optreden hadden kunnen doen, en dat de deelnemende kappers wat extra bij konden verdienen, maar vooral was het leuk geweest om de cultuur sector en de eveneens getroffen kappers sector tot elkaar te brengen. 

Na opnieuw in een drukke periode niet te hebben mogen knippen, is het fijn dat het nu in elk geval weer kan. Ik kijk er naar uit om jullie weer te mogen knippen. 

 

Bedrijven die mij belangeloos hebben gesteund bij deze actie

Stay Golden premium haarstyling voor mannen

Maar ik heb nog wat te melden want het is zó gaaf dat er bedrijven zijn geweest die mij bij deze actie ‘Kapsalon Theater’ hebben gesteund. Bijvoorbeeld het merk ‘Stay Golden’ was bereid om belangeloos naar Apeldoorn af te reizen om mij persoonlijk hun producten aan te bieden om te gebruiken tijdens deze knip actie. Ook hadden zij ‘goodie bags’ met hun producten voor de klanten klaar staan.  

Stay Golden biedt diverse pomade producten en shampoo aan voor mannen haarstyling. Ik gebruik het regelmatig voor mijn klanten en raad het elke man aan om hiermee zijn haar te stylen. Het product ruikt ook heerlijk. 

Nieuwsgierig? Ga naar de Stay Golden shop

Wahl professionele tondeuses sinds 1919

Ook het bedrijf Wahl dat professionele tondeuses produceert sinds 1919 heeft zich belangeloos bereid getoond om mij relatiegeschenken voor de te knippen klanten aan te bieden. En ik zelf heb een mooie nieuwe kapmantel gekregen én korting op een professionele tondeuse.

Dank jullie Wahl!   (hihi).

Wahl tondeuses zijn verkrijgbaar bij elke bekende webshop.